Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/hartajud/public_html/inc/functions_lay.php on line 468
Pensiuni Bacau Larnaca VILA TOSCA
Localitati Bacau
Larnaca
Cautari Frecvente
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z
City break

VILA TOSCA

  • Adresa: Str. , Str. Cuza Voda nr.4, Bacau
  • Telefon: 0234 530 300, 0741 735 523
Capacitate: 26 locuri in 13 camere
Tarif cazare: 175 lei/camera cu mic dejun inclus
Vila Tosca este cea mai noua locatie cu regim hotelier a orasului Bacau, deschisa la 3 iulie 2007.

Situata în centrul orasului, o combinatie între modernitate si traditie, pensiunea aduce un nou înteles termenilor de stil si eleganta. Vila Tosca îsi are resedinta în una dintre cele mai vechi cladiri ale orasului, al carei aer a reusit sa îl pastreze intact. Cladirea a fost construita în 1930 si a servit drept resedinta arhitectului constructor. Vila Tosca conserva cladirea originala, singurele transformari fiind legate de amenajarea si igienizarea locatiei.

Personalul vilei, componenta umana a spiritului Tosca, este înzestrat cu ospitalitate, abilitatea de a anticipa si întâmpina nevoile clientilor, acordând o mare atentie detaliilor. Camerele amenajate la cele mai înalte standarde, echipa profesionista si ambientul unic transforma Vila Tosca într-un stil de viata, si serviciile oferite într-o experienta unica.

Pensiunea beneficiaza de încalzire cu centrala proprie, aer conditionat, izolatie fonica si termica, parcare privata cu paza, o terasa cu încalzitoare si perdea de aer rece, Internet atât în camera, cât si pe terasa prin retea wireless.

Restaurantul, amenajat într-un stil aparte, decorat cu tablouri originale, are o capacitate de 47 de locuri. Dimineata, între orele 7:00 si 9:30, puteti servi micul dejun inclus în pretul camerei.

Va oferim o bucatarie de exceptie, traditionala si internationala, preparate gatite în cele mai bune conditii, din ingrediente proaspete, de un bucatar recunoscut pentru talentul sau culinar.

Terasa are o capacitate de 32 de locuri si este dotata cu încalzitoare pentru serile reci si cu o perdea de aer rece pentru zilele toride de vara. De asemenea, aveti acces nelimitat la Internet prin retea wireless.

Barul, restaurantul si terasa Vilei Tosca functioneaza dupa programul 08:00 – 24:00.


Unitatea noastra organizeaza miniconferinte, întâlniri de afaceri, mese rotunde, sedinte, reuniuni punând la dispozitie toate elementele necesare organizarii acestor evenimente la cele mai înalte standarde.

Vila Tosca reprezinta un loc ideal pentru cazare în orice anotimp si în orice scop. Va asiguram ca serviciile noastre se ridica la si depasesc nivelul asteptarilor dumneavoastra.
Cauta in Larnaca
Bilete avion  • Bilete low cost
Atractii si zone de interes
Banci
BANCA NATIONALA A ROMANIEI
Muzee
Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii "Ion Borcea"
Invatamant
Universitatea "George Bacovia" Bacau
Spitale
SPITALUL DE PEDIATRIE
Lista strazi
cde
fgh
ijk
lmn
opq
rst
uvw
Pensiuni
PENSIUNEA EXCELSIOR
Parcul cu Pini
PENSIUNEA SABINA
PENSIUNEA ILINCA
Pensiunea Ciobanus
Apartament 3 camere regim hotelier
Pensiunea Casa Alex
Restaurante
C&C
Cabana Soimu
Carul cu Bere
Cremenea III
Dormarc
Elbani
Hanul Haiducilor
Presa
Observator de Bacau
Farmacii
SALOFARM S.R.L.
Hoteluri
Hotel Central Bacau
Hotel Decebal Bacau
Hotel Dumbrava
Hotel Magura
Hotel Moldova Bacau